Fair Trade Online Shops


fairtrade.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Fair Trade Online Shops
Fair Products
Fair products - wierook en -houders boeddha's en maskers kapstokken geur kussentjes kaarsen en houders design beelden familie- en samenbeelden tafelaccessoires fotolijstjes parfums en aroma lampen dieren aparte kado's geschenken sets speelgoed (h)eerlijke chocolade fair, trade,wereldwinkel, online shopping, online winkel, webwinkel, eerlijke producten, hout, beeld, wierook
http://www.fairproducts.nl/

Fair Gifts/Wereldgeschenken
Fair gifts is een stichting die producten zoals gadgets geschenken en promotieartikelen op de markt brengt. alle producten van de organisatie vinden hun grondslag in de begrippen een beter milieu en eerlijke handel. fair gifts wil een verlengstuk zijn van alle organisaties waar ook ter wereld die zich inzetten voor een eerlijke verdeling tussen arm en rijk, gecombineerd met respect voor milieu.
http://www.fairgifts.nl/

Cotton & Colors
Cotton & Colors
http://www.cottonencolors.nl/

Fair Mundo Travel | Duurzame reizen
Fair Mundo Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in duurzame reizen naar Zuid Afrika, Namibie en Botswana. Alle reizen worden op maat samengesteld.
http://www.fairmundotravel.nl/over/verantwoorde-duurzame-reizen.html

Geschenk met Verhaal
Wat is er mooier dan een geschenk te geven waar een verhaal achter zit? GeschenkmetVerhaal laat zich wereldwijd inspireren. Op zoek naar verrassende, originele en eerlijke geschenken. Elk geschenk heeft zijn eigen verhaal. Het gaat over de makers, de mensen achter het geschenk, de organisatie of het project. Hierdoor straalt het geschenk een eigen gevoel en beleving uit. Door de aankoop van de geschenken ondersteun je bovendien een Goed Doel! Is dat inspiratie genoeg voor je? Bekijk hier onze zeer gevarieerde collectie maatschappelijk verantwoorde relatiegeschenken.
http://www.geschenkmetverhaal.nl/

One Village
One Village
http://www.onevillage.org/#products

WereldWijdShop
WereldWijdShop
http://www.wereldwijdshop.nl/

Uw online wereldwinkel
Stichting itsfair is een organisatie die zich bezig houdt met het verspreiden van de fair trade gedachte d.m.v. het exploiteren van www.wereldinkelonline.nl en het verzamelen van artefakten voor onderwijsdoeleinden (cultuur en religie)
http://www.itsfair.eu/

Roots cadeaus
Roots cadeaus
http://www.rootscadeaus.nl/

Wereldwinkel-online
Wereldwinkel-online
http://www.wereldwinkel-online.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 10 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy